Page 44 of 97 FirstFirst ... 193439424344454649546994 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #861

    Default

    thread starter pun dah tak kunjung lagi

  2. #862
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6. tuy21
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  3. #863

  4. #864
    Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Eastside Singapore
    Posts
    339

    Default

    brudders and sisters...

    kat mana boleh dapat roti prata yang power??? selain dari yang kat jln kayu, ada tempat- tempat lain tak?

  5. #865

    Default

    Quote Originally Posted by zha
    brudders and sisters...

    kat mana boleh dapat roti prata yang power??? selain dari yang kat jln kayu, ada tempat- tempat lain tak?
    afganistan pon ok juga... atau kat tampines al kader... haha

  6. #866

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6. tuy21
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    eh takda orang lain2 yg nak pergi??

  7. #867

  8. #868
    Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    Malaysia
    Posts
    14

    Default

    apa khabar? Semua dah tidur?

  9. #869

  10. #870
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!

    Come on board, braders!!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6. tuy21
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #871

    Default

    Sabah il-khyar to ebribodi!!!

    Takkan 6 org jer utk Biji#2? Aku ingat kalau kiter announce model shoot mesti byk respons ... hehehe ...

  12. #872

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Sabah il-khyar to ebribodi!!!

    Takkan 6 org jer utk Biji#2? Aku ingat kalau kiter announce model shoot mesti byk respons ... hehehe ...
    wahahha macam siak arh lu..

  13. #873

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!

    Come on board, braders!!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6. tuy21
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    tak sempat datang lah...kasihanilah aku...aku tak sempat datang....
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  14. #874

    Default

    btw apa tu biji?

  15. #875
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    La La Land
    Posts
    1,294

    Default

    Quote Originally Posted by zha
    brudders and sisters...

    kat mana boleh dapat roti prata yang power??? selain dari yang kat jln kayu, ada tempat- tempat lain tak?
    dekat singapore management university... aku rasa belakang NIE, ada satu kedai prata. boleh tahan lah.
    Mythbusters - the bigger the explosion, the better it is.

  16. #876
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by tuy21
    btw apa tu biji?
    In clubsnap gathering in english it is called SEED.

    In Malay term it's call BIJI.

    FAHAM?

  17. #877

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    In clubsnap gathering in english it is called SEED.

    In Malay term it's call BIJI.

    FAHAM?
    hahaha lu sua lama takda masok ini benang.. mana ilang??.. ahhahah

  18. #878

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    In clubsnap gathering in english it is called SEED.

    In Malay term it's call BIJI.

    FAHAM?
    Oh skarang baru aku paham..

  19. #879
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha lu sua lama takda masok ini benang.. mana ilang??.. ahhahah
    sorry dik.......sekarang projek menumpah di tangan saya.......susah nak masuk.

    sekali sekala masuk kacau bilau.........

  20. #880
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by khairi
    tak sempat datang lah...kasihanilah aku...aku tak sempat datang....
    Naikz

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •