Page 43 of 97 FirstFirst ... 183338414243444548536893 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #841
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Selamat. BIJI#2 saya tak dapat hadir lagi. Kerja la...

  2. #842

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Selamat. BIJI#2 saya tak dapat hadir lagi. Kerja la...
    alamak.. weak arh lu.. hahaha

  3. #843
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    YewTee
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Dekat Kuala Terengganu di mana? Kuala Marang atau Batu Rakit?
    Lawat kawan yang berkerja di kolej , hmm...fikirnya lebih dekat batu rakit.

  4. #844

  5. #845
    Advertiser
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,740

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  6. #846

    Default

    alamak razor .. apersal nama aku kena delete from the Biji #2 list?

  7. #847
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    La La Land
    Posts
    1,295

    Default

    Quote Originally Posted by Green Baron
    Salam ! Baru nampak 'benang' ini. Aku dari Pulau Pinang. Dah 20 tahun di Singapura tapi masih warganegara Malaysia .
    sama-lah... masih orang malaysia, tapi dah PR sejak 1995. brader, you orang pulau pinang ke? sudut mana yah?
    Mythbusters - the bigger the explosion, the better it is.

  8. #848
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    La La Land
    Posts
    1,295

    Default

    eh-eh... dah lewat ni. selamat malam semua.
    Mythbusters - the bigger the explosion, the better it is.

  9. #849

  10. #850
    Advertiser
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,740

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    alamak razor .. apersal nama aku kena delete from the Biji #2 list?
    Oopss!!
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #851
    Advertiser
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,740

    Default Updates!!!

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  12. #852

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    aku nak pergi boleh??.. hahah

  13. #853

  14. #854
    Member
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    620

    Default

    AHHH!! FINALLY!!!

    Saya Rinaldi dari Jakarta, Indonesia.. sekarang sudah menjadi penduduk Singapura

  15. #855
    Advertiser
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,740

    Talking

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  16. #856

  17. #857
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Good pagi!

  18. #858

    Default

    [QUOTE=razor]
    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    [size=3]
    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6. tuy21
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

  19. #859

    Default

    mana kawanČ yang lain dah hilang ni?

  20. #860
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    nampaknya benang hilang wap lagi....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •