Page 42 of 97 FirstFirst ... 173237404142434447526792 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #821
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Okay, korang bincang dengan teliti rencana kita. Aku pergi main bola!

  2. #822

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Okay, korang bincang dengan teliti rencana kita. Aku pergi main bola!
    hujan hujan pun nak main bola ke?

  3. #823

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    kita nak petik gambar minah kebaya. sapa ada contact untuk model melayu?
    Pro Image (Danny) takde kontek ker??

  4. #824
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    hujan hujan pun nak main bola ke?
    Ah, sempat jawab lagi sebelum bertolak. Hujan lah best, boleh slide macam betul (like real).

  5. #825

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    Pro Image (Danny) takde kontek ker??
    dia mesti ada punya. mana abang danny ni?

  6. #826

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    dia mesti ada punya. mana abang danny ni?
    haha comfirm tng makan indomee goreng.. haha

  7. #827

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    iya. kalau pakai baju kebaya.. woo..power

    Siapa bilang gadis melayu tak menawan
    Tak menarik hati, tiada memikat
    Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
    Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

    Aduhai... lemah lembut gayanya
    Serta manis senyumnya
    Hitam pekat rambutnya
    Ayuh ambil si dia

    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Budi bahasanya, pandangan matanya
    Sentuhan jiwanya membuatku terlena
    alamak...lagu old skool lah...!
    blog: inbloomphotos.wordpress.com

  8. #828
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    La La Land
    Posts
    1,294

    Default

    Quote Originally Posted by budiman
    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran (Orang Singapura, Kampung Ubi)
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan (???)
    6) NavyBlue = Wid (Tempat lahir: Jakarta, Indonesia. Tempat tinggal: Singapura)
    7) AxisofJustice = Imran (Lahir & tinggal sekarang: Singapura; pernah tinggal di KL - 1 thn & Scotland - 2 thn)
    8) Monokydni = Eddie (Kampar, Perak )
    9) Sion = Sion (Sydney, Australia)
    10)JBMA = Jaafar (???)
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf = Sam (orang Singapura, tinggal di CCK)
    13)Cheesecake = ??? (???)
    14)Spookie = Ah Lian (PJ, Malaysia)
    15)Sumball = ??? (???)
    16)Caseytan = Casey Tan (???)
    17)Ndroo.com = Andrew (???)
    18)Ronkong = ??? (???)
    19)Joko1974 = Joko (Lahir: Klaten, Indonesia)
    20)Rusty = Rashid (Bukit Batok,Singapore)
    21)Dreamseeker = ??? (???)
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus = Shahrul (orang ANG MO (kio) heheh)
    24)rolz•ink = Hairolz (lahir di Singapura keturunan JAWA)
    25)DennisC = ??? (???)
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong = Baba melaka (Melaka)
    28)javaman = Anton (lahir: Surabaya-IDN, besar: Jakarta-IDN, tinggal: Singapore)
    29)ady = ady (lahir: Pulau Pinang, besar: Subang Jaya, tinggal: kat sini-ler, mana lagi)
    30)detrop = Astra, (SUDAH KEMBALI KE ALEXANDRA RD)
    31)isomers007= nur -
    32)yowch = yowch (Dari Petaling Jaya, dah 13 tahun di pulau ini)
    33)Lollipop = ??? (tinggal di Larkin JB, dari Sabah)
    34)xl1 = andy (jakarta tinggal di singapore)
    35)Warder = ??? (???)
    36)zha = zul (???)
    37)iwicaks = wicak (bandung, id - 2 tahun di SG)
    38)andre = Andre (asal Jakarta. tinggal di Singapore)
    39)carrot^ = ??? (???)
    40)Caussway = ??? (Dari Muar -Johor, ~6 tahun di Singapura )
    41)S3lina = Selina (???)
    42)Amirhamzah1980 = Amir (saya orang tampines )
    43)yunghans = yunghans (orang bandung)
    44)bip916 = Hisham (melayu singapura)
    45)Hongsien = Kwee Hong Sien (Malang, 1908, Indonesia, aku sekarang di Hong Kong)
    46)pohsoon = pohsoon (batu pahat, johor, di singapura sejak 1995)
    47)art2d2 = Arthur (Kota Kinabalu, Sabah, di singapura sejak tahun 2000)
    48)Khairi = melayu/jawa - (ancestor semua asal indon tapi aku org singapura)
    49)JoeNM = Joe (Tempat lahir: Hospital. Tempat tinggal: Rumah)
    50)Ross = Rusell Lee (the the moment in Czech Rep, Prague)
    51)Beachboy = YF (Kota Bahru, Kelantan)
    52)psygnosis = Muzafar (SG, Lorong Tampoi-nese)
    53)kenzi = Kenneth Lim (SG, Same-bawang)
    54)sismic(Yogyakarta-Jawa Tengah,SG-Bishan sejak 2000,Melb sejak 2004)
    55)hi5=andrew (betawi - jakarte, tinggal di sg.
    56)simonw=Simon Wong (dari Pontian - tinggal di CCK)
    57)mohgui= Andrew (orang Pulau Pinang, tinggal kat singapura sejak 1992)
    58)B18 = BN Herlambang ( Lahir : Jakarta , ID. Di Sydney, AU sejak 1997 )
    59)budiman = Budi (Jawa Tengah, di Singapore sejak tahun 2000)
    hahaha... oh, ini dia senarai nama. dau update senarai lah...
    Mythbusters - the bigger the explosion, the better it is.

  9. #829

    Default

    panjang nya nama tu..

  10. #830

    Default

    Salam ! Baru nampak 'benang' ini. Aku dari Pulau Pinang. Dah 20 tahun di Singapura tapi masih warganegara Malaysia .

  11. #831
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Smile Biji #2 - 27th May 2005 8:00pm - All are welcome!

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM Razor atau Bum number HP anda supaya tidak sesat
    Last edited by razor; 16th May 2005 at 11:48 PM.
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  12. #832
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM saya atau Bum number HP anda supaya tidak sesat

  13. #833

    Default

    Oooooi.... besarnya pengumuman, Rusty. Haha...

    Takut nanti, orang tak nampak ke? Keh keh...

  14. #834
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by ady
    Oooooi.... besarnya pengumuman, Rusty. Haha...

    Takut nanti, orang tak nampak ke? Keh keh...

    Ady,

    Datanglah brader!

    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  15. #835

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bumortic
    3. Rusty
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM saya atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

  16. #836
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    eastern side . . .
    Posts
    250

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bumortic
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM saya atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    __________________

  17. #837

  18. #838
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .



    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bum
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  19. #839

    Default

    Biji #2

    27th May 2005 Friday 8:00pm

    All are welcome!



    Location : Kedai Kopi Arab Street (Tentative)
    Time : 8:00pm - 10:00pm; siapa tak nak balik, boleh stay back sampai pagi

    Dress Code : Sebarang

    Important sekali!! - Agenda : Gambar gambar fav anda. Kita akan spread the joy of fotography antara kami kami yang hadir .


    Pls daftar kat sini:

    1. razor
    2. bumortic
    3. Rusty
    4. amirhamzah1980 (will try to drop by , will b in woodlands in da eve)
    5. AxisOfJustice (nothing planned at the moment)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Siapa mahu hadir, harap PM razor atau Bumortic number HP anda supaya tidak sesat

  20. #840

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •