Page 41 of 97 FirstFirst ... 163136394041424346516691 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #801

  2. #802
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    selamat night...
    Terharu aku melihat saudara bumortic yang rajin dan setia menyumbang kepada benang ini. Nampaknya wap makin hilang (losing steam) dari benang ini. Marilah saudara-saudari sekelian! Hidupkan semula benang ini.

  3. #803

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Terharu aku melihat saudara bumortic yang rajin dan setia menyumbang kepada benang ini. Nampaknya wap makin hilang (losing steam) dari benang ini. Marilah saudara-saudari sekelian! Hidupkan semula benang ini.
    hahha btol kamu kata tu.. wap sudah makin hilang.. hahaha

  4. #804

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Terharu aku melihat saudara bumortic yang rajin dan setia menyumbang kepada benang ini. Nampaknya wap makin hilang (losing steam) dari benang ini. Marilah saudara-saudari sekelian! Hidupkan semula benang ini.
    Hidup benang kelab petik!

  5. #805
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Haha. bumortic monitor sepanjang masa?

  6. #806
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    Hidup benang kelab petik!

    Hidup!

  7. #807

    Default

    Aku dah jelak petik gambar ah moi. Apa kata kalau kita organize petik gambar tema melayu?

  8. #808
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    Aku dah jelak petik gambar ah moi. Apa kata kalau kita organize petik gambar tema melayu?
    Minah? Aku setuju dan sokong 100%!

  9. #809

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Minah? Aku setuju dan sokong 100%!
    hahaha minah pon ok jugak.. tapi kening dorang dng dorang pe make-up takle tahan siol.. hahah

  10. #810

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Minah? Aku setuju dan sokong 100%!
    orite!

  11. #811
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Kita runding baik-baik gaya make-up yang kita mahu...

  12. #812

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha minah pon ok jugak.. tapi kening dorang dng dorang pe make-up takle tahan siol.. hahah
    memang betoi.. make up tebal macam kulit gajah. takpe, kita pakai make up artist pro.

  13. #813

    Default

    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran (Orang Singapura, Kampung Ubi)
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan (???)
    6) NavyBlue = Wid (Tempat lahir: Jakarta, Indonesia. Tempat tinggal: Singapura)
    7) AxisofJustice = Imran (Lahir & tinggal sekarang: Singapura; pernah tinggal di KL - 1 thn & Scotland - 2 thn)
    8) Monokydni = Eddie (Kampar, Perak )
    9) Sion = Sion (Sydney, Australia)
    10)JBMA = Jaafar (???)
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf = Sam (orang Singapura, tinggal di CCK)
    13)Cheesecake = ??? (???)
    14)Spookie = Ah Lian (PJ, Malaysia)
    15)Sumball = ??? (???)
    16)Caseytan = Casey Tan (???)
    17)Ndroo.com = Andrew (???)
    18)Ronkong = ??? (???)
    19)Joko1974 = Joko (Lahir: Klaten, Indonesia)
    20)Rusty = Rashid (Bukit Batok,Singapore)
    21)Dreamseeker = ??? (???)
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus = Shahrul (orang ANG MO (kio) heheh)
    24)rolz•ink = Hairolz (lahir di Singapura keturunan JAWA)
    25)DennisC = ??? (???)
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong = Baba melaka (Melaka)
    28)javaman = Anton (lahir: Surabaya-IDN, besar: Jakarta-IDN, tinggal: Singapore)
    29)ady = ady (lahir: Pulau Pinang, besar: Subang Jaya, tinggal: kat sini-ler, mana lagi)
    30)detrop = Astra, (SUDAH KEMBALI KE ALEXANDRA RD)
    31)isomers007= nur -
    32)yowch = yowch (Dari Petaling Jaya, dah 13 tahun di pulau ini)
    33)Lollipop = ??? (tinggal di Larkin JB, dari Sabah)
    34)xl1 = andy (jakarta tinggal di singapore)
    35)Warder = ??? (???)
    36)zha = zul (???)
    37)iwicaks = wicak (bandung, id - 2 tahun di SG)
    38)andre = Andre (asal Jakarta. tinggal di Singapore)
    39)carrot^ = ??? (???)
    40)Caussway = ??? (Dari Muar -Johor, ~6 tahun di Singapura )
    41)S3lina = Selina (???)
    42)Amirhamzah1980 = Amir (saya orang tampines )
    43)yunghans = yunghans (orang bandung)
    44)bip916 = Hisham (melayu singapura)
    45)Hongsien = Kwee Hong Sien (Malang, 1908, Indonesia, aku sekarang di Hong Kong)
    46)pohsoon = pohsoon (batu pahat, johor, di singapura sejak 1995)
    47)art2d2 = Arthur (Kota Kinabalu, Sabah, di singapura sejak tahun 2000)
    48)Khairi = melayu/jawa - (ancestor semua asal indon tapi aku org singapura)
    49)JoeNM = Joe (Tempat lahir: Hospital. Tempat tinggal: Rumah)
    50)Ross = Rusell Lee (the the moment in Czech Rep, Prague)
    51)Beachboy = YF (Kota Bahru, Kelantan)
    52)psygnosis = Muzafar (SG, Lorong Tampoi-nese)
    53)kenzi = Kenneth Lim (SG, Same-bawang)
    54)sismic(Yogyakarta-Jawa Tengah,SG-Bishan sejak 2000,Melb sejak 2004)
    55)hi5=andrew (betawi - jakarte, tinggal di sg.
    56)simonw=Simon Wong (dari Pontian - tinggal di CCK)
    57)mohgui=
    58)B18 = BN Herlambang ( Lahir : Jakarta , ID. Di Sydney, AU sejak 1997 )
    59)budiman = Budi (Jawa Tengah, di Singapore sejak tahun 2000)

  14. #814

    Default

    Quote Originally Posted by monokydni
    Kita runding baik-baik gaya make-up yang kita mahu...
    iya. kalau pakai baju kebaya.. woo..power

    Siapa bilang gadis melayu tak menawan
    Tak menarik hati, tiada memikat
    Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
    Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

    Aduhai... lemah lembut gayanya
    Serta manis senyumnya
    Hitam pekat rambutnya
    Ayuh ambil si dia

    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Budi bahasanya, pandangan matanya
    Sentuhan jiwanya membuatku terlena

  15. #815
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    did anyone say minah?
    hahahaha...

  16. #816

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    iya. kalau pakai baju kebaya.. woo..power

    Siapa bilang gadis melayu tak menawan
    Tak menarik hati, tiada memikat
    Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
    Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

    Aduhai... lemah lembut gayanya
    Serta manis senyumnya
    Hitam pekat rambutnya
    Ayuh ambil si dia

    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Budi bahasanya, pandangan matanya
    Sentuhan jiwanya membuatku terlena
    hahahhaa macam siak lah... ahh siapa yg tng free skrg??.. aku tng bosan. abeh nak kena gi print gambar... boleh temankan??. hahaha

  17. #817

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    Aku dah jelak petik gambar ah moi. Apa kata kalau kita organize petik gambar tema melayu?
    hello members / braders semua!! kesian nyer ... bum aje yg sorang idup kan benang ni ... yg lain maner eh? cuma 4-5 org yg sama jer yg aku slalu nampak kat benang ni.

    aku sokong 101% cadangan ibs ... tpt nak petik pun ada ... kat mana lagi kalau tak kat daerah kg gelam. tapi buat kat geylang pon cantik jugak ... ooopppsss ... bukan geylang lorong xx, tapi geylang serai dah ... kalau ada baju melayu tahun 60-an cantik jugak ... nostalgic sikit ...

  18. #818

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    did anyone say minah?
    hahahaha...
    kita nak petik gambar minah kebaya. sapa ada contact untuk model melayu?

  19. #819

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    hello members / braders semua!! kesian nyer ... bum aje yg sorang idup kan benang ni ... yg lain maner eh? cuma 4-5 org yg sama jer yg aku slalu nampak kat benang ni.

    aku sokong 101% cadangan ibs ... tpt nak petik pun ada ... kat mana lagi kalau tak kat daerah kg gelam. tapi buat kat geylang pon cantik jugak ... ooopppsss ... bukan geylang lorong xx, tapi geylang serai dah ... kalau ada baju melayu tahun 60-an cantik jugak ... nostalgic sikit ...
    buat kat hotel 81 pon ok jugak.. macam ZC.. hahaha

  20. #820
    Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    East Coast
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    buat kat hotel 81 pon ok jugak.. macam ZC.. hahaha
    Rumah aku dekat Geylang Serai dan Hotel 81. Model, aku tak tahu....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •