Page 38 of 97 FirstFirst ... 132833363738394043486388 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #741

    Default

    Quote Originally Posted by gernie
    hie... aper bikin!??
    nak kluar gi print... haha

  2. #742
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    muzzimages
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    selamt pagi pada rakan2 klubsnap (klubpetik)!!

    selamat dtg kpd psygnosis & Beachboy. sila update namelist kiter ok!

    psygnosis, kau kerja kat PUB ker??
    Takdelah Tuan, Saya kerja di pejabat gomen yang berpakaian hijau. Orang katak lah katakan... Bukan kerja PUB joget twist atau P.U.B. Heh. Tapi tuan catat tuan dari Sin City? Tuan Frank Miller Fan eh? Jikalau gitu, saya pun comic FANatik.

  3. #743
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    muzzimages
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran (Orang Singapura, Kampung Ubi)
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan (???)
    6) NavyBlue = Wid (Tempat lahir: Jakarta, Indonesia. Tempat tinggal: Singapura)
    7) AxisofJustice = Imran (Lahir & tinggal sekarang: Singapura; pernah tinggal di KL - 1 thn & Scotland - 2 thn)
    8) Monokydni = Eddie (Kampar, Perak )
    9) Sion = Sion (Sydney, Australia)
    10)JBMA = Jaafar (???)
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf = Sam (orang Singapura, tinggal di CCK)
    13)Cheesecake = ??? (???)
    14)Spookie = Ah Lian (PJ, Malaysia)
    15)Sumball = ??? (???)
    16)Caseytan = Casey Tan (???)
    17)Ndroo.com = Andrew (???)
    18)Ronkong = ??? (???)
    19)Joko1974 = Joko (Lahir: Klaten, Indonesia)
    20)Rusty = Rashid (???)
    21)Dreamseeker = ??? (???)
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus = Shahrul (orang ANG MO (kio) heheh)
    24)rolz•ink = Hairolz (lahir di Singapura keturunan JAWA)
    25)DennisC = ??? (???)
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong = Baba melaka (Melaka)
    28)javaman = Anton (lahir: Surabaya-IDN, besar: Jakarta-IDN, tinggal: Singapore)
    29)ady = ady (lahir: Pulau Pinang, besar: Subang Jaya, tinggal: kat sini-ler, mana lagi)
    30)detrop = Astra, (SUDAH KEMBALI KE ALEXANDRA RD)
    31)isomers007= nur - moderator oooi... (???)
    32)yowch = yowch (Dari Petaling Jaya, dah 13 tahun di pulau ini)
    33)Lollipop = ??? (tinggal di Larkin JB, dari Sabah)
    34)xl1 = andy (jakarta tinggal di singapore)
    35)Warder = ??? (???)
    36)zha = zul (???)
    37)iwicaks = wicak (bandung, id - 2 tahun di SG)
    38)andre = Andre (asal Jakarta. tinggal di Singapore)
    39)carrot^ = ??? (???)
    40)Caussway = ??? (Dari Muar -Johor, ~6 tahun di Singapura )
    41)S3lina = Selina (???)
    42)Amirhamzah1980 = Amir (saya orang tampines )
    43)yunghans = yunghans (orang bandung)
    44)bip916 = Hisham (melayu singapura)
    45)Hongsien = Kwee Hong Sien (Malang, 1908, Indonesia, aku sekarang di Hong Kong)
    46)pohsoon = pohsoon (batu pahat, johor, di singapura sejak 1995)
    47)art2d2 = Arthur (Kota Kinabalu, Sabah, di singapura sejak tahun 2000)
    48)Khairi = melayu/jawa - (ancestor semua asal indon tapi aku org singapura)
    49)JoeNM = Joe (Tempat lahir: Hospital. Tempat tinggal: Rumah)
    50)Ross = Rusell Lee (the the moment in Czech Rep, Prague)
    51)Beachboy = YF (Kota Bahru, Kelantan)
    52)psygnosis = Muzafar (SG, Lorong Tampoi-nese)
    53)
    54)
    55)
    56)
    57)
    58)
    59)
    60)
    Ah lupa pulak nak update... nombor yang ke-52.

  4. #744

    Default

    selamat malam teman-teman.. saya baru balik bertogok... hahaha baru kena marah dng bapak pasal bawak kacang2 goreng kerumah dah kena jalan lurus saya jalan belok2 dan juga dia suroh saya tiup keluar, saya sedut.. hahaha

  5. #745

    Default

    selamat tengah hari abang-abang...

  6. #746

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    selamat tengah hari abang-abang...
    amacaaaam..

  7. #747
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    wah lao.....semua ahli ahli sudah letih ke?

    baru saya, bang imran dan bum masuk sini saja........saya ingat ke mungkinan besar semua member ada hal lain juga.

    tetapi adik CZ sudah tidak bising lagi.........

  8. #748

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    amacaaaam..
    macam semalam~~~. hahaha apa bikin bang?

  9. #749

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    wah lao.....semua ahli ahli sudah letih ke?

    baru saya, bang imran dan bum masuk sini saja........saya ingat ke mungkinan besar semua member ada hal lain juga.

    tetapi adik CZ sudah tidak bising lagi.........
    ahaha tu lah.. semua dah start pancet lah... takpa2 kita keep it goin... haha masih lah... tak nampak ke benang baru dia??... pasal yg model shoot tu.. hahahaha

  10. #750

    Default

    belom pancit lagi ... byk kerja ...

    aku baru baca benang ZC pasal model 'R' ... kelakar siol ... memang betol jugak cakap nightwolf & pro image ... aku ingat budak ni tak baca manual kamera dia lah ... main shoot jer ...

  11. #751

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    belom pancit lagi ... byk kerja ...

    aku baru baca benang ZC pasal model 'R' ... kelakar siol ... memang betol jugak cakap nightwolf & pro image ... aku ingat budak ni tak baca manual kamera dia lah ... main shoot jer ...
    hahaha... lepak lepak... eh acam?.. sunday tempat biasa pa??. haha abg danny blanja kan?...

  12. #752
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    belom pancit lagi ... byk kerja ...

    aku baru baca benang ZC pasal model 'R' ... kelakar siol ... memang betol jugak cakap nightwolf & pro image ... aku ingat budak ni tak baca manual kamera dia lah ... main shoot jer ...

    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  13. #753

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    haha tak baik lah lu orang... hahahaha

  14. #754
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha... lepak lepak... eh acam?.. sunday tempat biasa pa??. haha abg danny blanja kan?...
    Sunday nih ada telan BIJI ? kalau ada gua boleh join beb... mari kita meriahkan sesi telan BIJI kita hari sunday nih... alamak baju gua bau stop bath ah.... baru develop tmax 100 for the first time... puas hati gua bilang lu....heheh... hic..
    Last edited by rusty; 12th May 2005 at 11:43 PM.

  15. #755
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    Sunday nih ada telan BIJI ? kalau ada gua boleh join beb... mari kita meriahkan sesi telan BIJI kita hari sunday nih... alamak gua bau stop bath ah.... baru develop tmax 100 for the first time... puas hati gua bilang lu....heheh... hic..
    Wah bagus sekali......cuci film sendiri! Good for you!

    Jaga jangan kena takut habuk di rumah..

  16. #756
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Wah bagus sekali......cuci film sendiri! Good for you!

    Jaga jangan kena takut habuk di rumah..

    haha.. amacam darth danny.. busy dgn assignments?

    cuci di safra.. mereka ada cabinet dryer... senang.. gantung saja di dalam cabinet tu.. ada heater lagi... jadi cepat kering.. next rolls... neopan and tri-x... buat di rumah.... alamak dah ketagih ah... hahaha... sapa nak crash course in b&w developing aku boleh share share sikit bila jumpa nanti.. tapi aku nih bukan lah terror sangat lah...cuma kadang2 bila kita ajar orang kita sendiri boleh senang ingat...

  17. #757

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    haha.. amacam darth danny.. busy dgn assignments?

    cuci di safra.. mereka ada cabinet dryer... senang.. gantung saja di dalam cabinet tu.. ada heater lagi... jadi cepat kering.. next rolls... neopan and tri-x... buat di rumah.... alamak dah ketagih ah... hahaha... sapa nak crash course in b&w developing aku boleh share share sikit bila jumpa nanti.. tapi aku nih bukan lah terror sangat lah...cuma kadang2 bila kita ajar orang kita sendiri boleh senang ingat...
    aku nak... haha saya baru juga balik shooting cum chilling dng muz.... alamak lupa plak nick dia...

  18. #758
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    aku nak... haha saya baru juga balik shooting cum chilling dng muz.... alamak lupa plak nick dia...
    happerninnng.... petik gambar sampai kul 6 pagi...

  19. #759

    Default

    Quote Originally Posted by rusty
    happerninnng.... petik gambar sampai kul 6 pagi...
    hahaha petik duduk lepak.. haha

  20. #760

    Default

    selamat tengah hari teman-teman.. mana abg danny? abg imran? abg razin? abg ibs? huiii semua layu je... heahehaheaheha

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •