Page 35 of 97 FirstFirst ... 102530333435363740456085 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #681
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by jbma
    Selamat Datang ke ClubSnap. Dengan menjadi orang yang ke 50 di senarai ini anda telah memenangi satu DLSR dengan lensa pilihan anda.
    Di sponsor oleh jbma.

  2. #682
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    navyblue ... how's the murtabak??

    first time aku dgr indonesia ada murtabak!
    Tidak begitu enak, suda tak panas lagi.

    Martabak Indonesia todak seperti murtabak disini. Lebih kaya "min chiang kueh" disini, cumen lebih enak.

  3. #683

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Di sponsor oleh jbma.
    Sebagai orang baru kat sini, mu kena belanja 49 senior anda roti prata.

  4. #684

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Wah hari ini senyap sunyi..............mana ahli ahli aktif?????

    Mesti tengah makan tengahari.....

    Saya pasti Bum masih tidur......hujan lagi.....lagi nyenyak! Amboi....syok sekali......
    hahahha btol!!.. sedap siol hujan... tdo bendara berdiri aja.. tapi takda orang nak tolong turonkan.. wahhahaha

  5. #685

    Default

    selamat tengah hari kengkawan...

  6. #686

    Default

    Quote Originally Posted by syazkal
    HAI HAI SAYA ORG KE " 50 " SAYA MEMANG ORG MELAYU .SELALU BACA BACA DEKAT KLUBSNAP SAJA. ENGLISH TAK POWER....
    ahhh mari blanja kita semua teh halia... haha

  7. #687

    Default

    hooray!!!! syazkal akan blanja kiter teh halia & roti prata at BIJI #2!!!

  8. #688

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    hooray!!!! syazkal akan blanja kiter teh halia & roti prata at BIJI #2!!!
    wooii.. tak kerja ka?..

  9. #689

    Default

    bapak ku jawa. emak ku jawa. aku jawa yang tak pandai cakap jawa. kalau bahasa melayu tu...biasa lah.
    Last edited by daanis; 10th May 2005 at 02:42 PM.

  10. #690

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    wooii.. tak kerja ka?..


    kerja lah ... but always connected & online ... hehe

  11. #691

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice


    kerja lah ... but always connected & online ... hehe
    hahahahaha aku lapar... jom gi makan.. haha

  12. #692
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Punggol, Singapore
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by sumball
    Apa sai kamu tunggul nombor ke empat puluh sembilan?
    No 50 = Juara
    No. 49 = Naib Juara

    Saya nih sekadar naib juara ajer lah.

  13. #693

    Default

    Quote Originally Posted by Joe N.M
    No 50 = Juara
    No. 49 = Naib Juara

    Saya nih sekadar naib juara ajer lah.
    naib juara pon boleh blanja kita semua.. haha

  14. #694

    Default

    huii senyap aja ini benang... mana abg-abg semua??

  15. #695
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Aku disini.

  16. #696

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Aku disini.
    aku disini juga dah sedang kelaparan.. haha

  17. #697
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    aku disini juga dah sedang kelaparan.. haha
    Ya pergi makan lah, mau aku suap kan?

  18. #698

    Default

    Kawan-kawan, saya baru saja beli kaki tiga (tripod) dan kepala bola (ball head) baru, semoga lebih andal daripada tripod saya yang lama. Tripod saya yang lama suka sekali bergoyang, apalagi jika mendengar irama dangdut.

  19. #699
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by Joko1974
    Kawan-kawan, saya baru saja beli kaki tiga (tripod) dan kepala bola (ball head) baru, semoga lebih andal daripada tripod saya yang lama. Tripod saya yang lama suka sekali bergoyang, apalagi jika mendengar irama dangdut.
    Bisa joget? kalo bisa itu bisa jadi collectible.

  20. #700
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    bukit batok
    Posts
    301

    Default

    aku pon disini... tapi sentiasa kena alt-tab ... boss aku suka jalan-jalan pat ofis pulak..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •