Page 3 of 97 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #41
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Abang, saya dari Sydney. Dulu tinggal di-Petaling Jaya.

    Yoroshiku onegaishimasu!

  2. #42

  3. #43
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    Pro Image.. aku hari2 free... sekarang tengah libur untuk 2 bulan.. sudah naik bosan ni!..
    Kesian......pergi cari Itik Sumball dekat Kampung Changi.....sana ada kerja! Lepas kerja, kita boleh pergi minum "TEH HALIA POWER!"

  4. #44

    Default

    hahaha... kampong changi eh.. saya selalu juga kesana.. cuci mata lah katakan.. wahahhaha..

  5. #45

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Kesian......pergi cari Itik Sumball dekat Kampung Changi.....sana ada kerja! Lepas kerja, kita boleh pergi minum "TEH HALIA POWER!"
    Wah bagusnya abang Danny, adv untuk saya. Lelong lelong, siapa mau, nak chup dulu tau?

  6. #46
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Abang, saya dari Sydney. Dulu tinggal di-Petaling Jaya.

    Yoroshiku onegaishimasu!
    Oei......Bahasa Malaysia and Indonesia sahaja.....kenapa ada orang Jepun?

    Haha!

  7. #47
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Semua Pacik,

    Ada orang boleh goreng mee kah?

  8. #48

    Default

    haha so bila mau ramai2 jumpa dan minum teh halia power di arab st???

  9. #49
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Semua Pacik,

    Ada orang boleh goreng mee kah?
    Oei apa ni......orang Jepun panggil kita Pak Cik?

    Kita semua baru umur 20 tahun sahaja.....

  10. #50

    Default

    sebelom minum teh halia kita gi makan sup tulang kat beach rd.. abg Pro Image nak belanja... haha

  11. #51
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha so bila mau ramai2 jumpa dan minum teh halia power di arab st???
    Arab St = Jalan Arab

  12. #52

    Default

    huii.. saya masih muda... belum ada bulu pon..

  13. #53
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Semua Pacik,

    Ada orang boleh goreng mee kah?
    Maksud awak boleh kita buat mee goreng?

  14. #54

    Default

    beli aja indomee.. power!!.. sedap.. lemak berkerim..

  15. #55

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???
    alamak.. pecah perut daah...

  16. #56
    Senior Member Sion's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    新天地
    Posts
    4,768

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha so bila mau ramai2 jumpa dan minum teh halia power di arab st???
    Abang, Jumpa di-Jalan Anwar Ibrahim boleh kah?

  17. #57

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Kita semua baru umur 20 tahun sahaja.....
    Jika abang danny masih 20 tahun aja, saya ni masih berenang di badan bapa saya.

  18. #58
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha... kampong changi eh.. saya selalu juga kesana.. cuci mata lah katakan.. wahahhaha..
    Ya ke? Cuci mata sahaja? Betul ke tidak? Saya baru dengar Itik Sumball cakap malam in pertama kali Bum kerja di Kampung Changi.....keke! Nanti I pergi cuci mata.....

  19. #59

    Default

    Quote Originally Posted by Sion
    Abang, Jumpa di-Jalan Anwar Ibrahim boleh kah?
    apa lu cakap?

  20. #60

    Default

    hahaha jalan anwar ibrahim eh.. haha btol macam acapan arh kamu..

Page 3 of 97 FirstFirst 123458132853 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •