Page 29 of 97 FirstFirst ... 41924272829303134395479 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #561

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Paling muda? Hmmm......
    haha comfirm punya... bulu pon masih blom tumbuh!. haha

  2. #562

    Default

    eh korang taknak tido ka?

  3. #563

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    fuuh.. abang umur berapa ini??..
    abang? aku ingatkan ady pompuan kot..

  4. #564
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha comfirm punya... bulu pon masih blom tumbuh!. haha
    Bum,

    Sudah bilang kamu harus ke dokter, apa ngga ke psychiatrist.

  5. #565

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    abang? aku ingatkan ady pompuan kot..
    hahaha... ah2 lah... sorry2!!!... kakak!!!

  6. #566

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Bum,

    Sudah bilang kamu harus ke dokter, apa ngga ke psychiatrist.
    doctor saya dah tidur...

  7. #567

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    eh korang taknak tido ka?
    tidur bosan arh.. masa sekolah blom tutop, tidur tu macam jumpa D2X.. tapi skrg.. tidur tu macam tak berguna.. haha

  8. #568
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    doctor saya dah tidur...
    Ngga papa, besok saya ingetin lagi.

  9. #569

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Ngga papa, besok saya ingetin lagi.
    hahaha terima kasih yah...

  10. #570

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Mana Subang Jaya?
    selangor lah. dekat lapangan terbang antarabangsa lama, sebelum KLIA.
    saya pun tinggal dekat sana.

    tiba-tiba nampak thread (untai?benang?) ini. terlalu banyak nak baca semua halaman dah. jadi, nak ucap selamat malam dan semoga semua ceria berborak

  11. #571

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    tidur bosan arh.. masa sekolah blom tutop, tidur tu macam jumpa D2X.. tapi skrg.. tidur tu macam tak berguna.. haha
    waahh... d2x.. impian hamba..

  12. #572

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    waahh... d2x.. impian hamba..
    hahaha saya nak digital back untuk mamiya bley??.. haha

  13. #573

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha saya nak digital back untuk mamiya bley??.. haha
    digital back pelan pelan kayuh laah..

  14. #574
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    waahh... d2x.. impian hamba..
    Aiya D2X no good.......apa impian.....gambar banyak bising....

    tunggu akhir tahun......Nikon D2F akan lahir....Frame Penuh!!!!

  15. #575
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    digital back pelan pelan kayuh laah..
    Pelan pelan kayuh sampai umur 80 pun tak sampai......

  16. #576

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Aiya D2X no good.......apa impian.....gambar banyak bising....

    tunggu akhir tahun......Nikon D2F akan lahir....Frame Penuh!!!!
    D2F? betul ke? buat kelakar la abang danny ni..

  17. #577

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Pelan pelan kayuh sampai umur 80 pun tak sampai......
    hahaha tengah kayuh ni.. tapi camera buat hal.. nak kena hantar pergi service.. hahaha.. shutter jam lah!... saya cuba letak butter tapi takda effect.. hahaha

  18. #578

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    D2F? betul ke? buat kelakar la abang danny ni..
    haha D2FP FP=frame penuh

  19. #579
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    D2F? betul ke? buat kelakar la abang danny ni..
    Sekarang ketawa......nanti akhir tahun saya yang ketawa....haha!

    Nikon akan panggil full frame D2F bukan D2FF atau D2FP haha.....!

  20. #580
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Selamat Malam saudara saudara sekelian.....!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •