Page 22 of 97 FirstFirst ... 1217202122232427324772 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #421
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha... so mau ke kedai mana ini??.. aku rasa macam hendak pergi menyedut sekali lah.. tapi tempat menyedut takda jual teh halia aku rasa...
    Oei......kedai menyedut.....! No thank you........kalau nak teh halia power.....saya pergi. Kalau nak "menyedut"......count me out!

  2. #422

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Oei......kedai menyedut.....! No thank you........kalau nak teh halia power.....saya pergi. Kalau nak "menyedut"......count me out!
    hahahaha then kita pergi ke zam zam yah??

  3. #423
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahahaha then kita pergi ke zam zam yah??
    Kalau Kedai ZamZam....on lar! As long as tidak ada menyedut......

  4. #424

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha... so mau ke kedai mana ini??.. aku rasa macam hendak pergi menyedut sekali lah.. tapi tempat menyedut takda jual teh halia aku rasa...
    cadangan yg baik ... kita sedut sekali.

    u're right, tempat kedai menyedut takde teh halia ... if not aku bawak aku punya personal alat menyedut ... tapi tembakau & arang dah takde dah ... hehehe ...

  5. #425

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    cadangan yg baik ... kita sedut sekali.

    u're right, tempat kedai menyedut takde teh halia ... if not aku bawak aku punya personal alat menyedut ... tapi tembakau & arang dah takde dah ... hehehe ...
    hahaha abg danny tak nak menyedut so kita pergi zam zam aja lah minum teh halia.. atau mana lagi??....

  6. #426

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Kalau Kedai ZamZam....on lar! As long as tidak ada menyedut......
    ok lah ... lita ikut cadangan abg danny ... kita gi zamzam alakazam ...

  7. #427

    Default

    so yg comfirm pergi

    1)Pro Image
    2)ibs
    3)bumortic
    4)AixisOfJustice
    5)
    6)
    7)

  8. #428
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Apaan si artinya "menyedut"? Saya lagi belajar Melayu.

  9. #429

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Apaan si artinya "menyedut"? Saya lagi belajar Melayu.
    hahaha menyedut is sucking.. kita pikir hendak pergi isap shesha.. tapi abg danny tak nak.. jadi kita ke kedai zamzam aja lah.. mau join??

  10. #430
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Woody Land
    Posts
    1,743

    Default

    There is a kedai kopi just opposite kedai perfume along Baghdad Street, very near Arab Street. Good food there. I selalu releks kat sana. the shop ada canopy warna maroon. kalau tak salah, its just opposite "House of Javanese Massage"..

    satu cadangan:
    btw, since kita kita are meeting, bawaklah gambar gambar yang baik baik so dat kita boleh share kita punya hobbi , we all ada kamera, but gambar semuanye unik unik..

    apemacam?
    It is easier to critique than to create ; www.razin-photography.com
    My studio is available for rent

  11. #431
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha menyedut is sucking.. kita pikir hendak pergi isap shesha.. tapi abg danny tak nak.. jadi kita ke kedai zamzam aja lah.. mau join??
    Shesha = cigarette?

    Pengen pergi cuma ngga bisa.

  12. #432

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    There is a kedai kopi just opposite kedai perfume along Baghdad Street, very near Arab Street. Good food there. I selalu releks kat sana. the shop ada canopy warna maroon. kalau tak salah, its just opposite "House of Javanese Massage"..

    satu cadangan:
    btw, since kita kita are meeting, bawaklah gambar gambar yang baik baik so dat kita boleh share kita punya hobbi , we all ada kamera, but gambar semuanye unik unik..

    apemacam?
    ouuh saya tau itu tempat... photo eh... sembrang lah.. suroh abg danny kita critic... hahaha.. so awak pergi ye??.. letak lah nama awak di dlm itu senarai..

  13. #433

    Default

    Alamak... shesha to water pipe-lah.

  14. #434

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Shesha = cigarette?

    Pengen pergi cuma ngga bisa.
    hmmm its flavoured tabocco... awak pergi??.. kita pergi ke sana minum teh aja dan bergurau senda aja..

  15. #435

    Default

    Quote Originally Posted by ady
    Alamak... shesha to water pipe-lah.
    ouuh water pipe eh.. haha saya salah.. maaf maaf

  16. #436
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Aku mau pergi cumen uda ada janji sama temen, sigh...

  17. #437

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Aku mau pergi cumen uda ada janji sama temen, sigh...
    tidak apa lah bergitu..

  18. #438

    Default

    Oooi... NavyBlue ada hot date kot... keh keh keh...

  19. #439

    Default

    Quote Originally Posted by ady
    Oooi... NavyBlue ada hot date kot... keh keh keh...
    kamu tidak pergi?

  20. #440
    Member
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Sengkang, Singapore
    Posts
    684

    Default

    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan
    6) NavyBlue = Wid (Tempat lahir: Jakarta, Indonesia. Tempat tinggal: Singapura)
    7) AxisofJustice = Imran (Lahir & tinggal sekarang: Singapura; pernah tinggal di KL - 1 thn & Scotland - 2 thn)
    8) Monokydni = Eddie
    9) Sion =
    10)JBMA =
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf =
    13)Cheesecake =
    14)Spookie = Ah Lian
    15)Sumball =
    16)Caseytan = Casey Tan
    17)Ndroo.com = Andrew
    18)Ronkong =
    19)Joko1974 = Joko
    20)Rusty = Rashid
    21)Dreamseeker =
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus =
    24)rolz•ink = Hairolz
    25)DennisC =
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong = Baba melaka
    28)javaman = Anton (lahir: Surabaya-IDN, besar: Jakarta-IDN, tinggal: Singapore)
    29)ady =
    30)andre = Andre (asal Jakarta. tinggal di Singapore)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •