Page 20 of 97 FirstFirst ... 1015181920212225304570 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #381

  2. #382
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Yah tengah sarapan tengahari.....pergi makan Bum......nanti lapar!

  3. #383

    Default

    tunggu abg danny suapkan...

  4. #384
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Senarai Nama paling baru.........

    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan
    6) NavyBlue = Wid
    7) Axisof Justice = Imran
    8) Monokydni = Eddie
    9) Sion =
    10)JBMA =
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf =
    13)Cheesecake =
    14)Spookie = Ah Lian
    15)Sumball =
    16)Caseytan = Casey Tan
    17)Ndroo.com = Andrew
    18)Ronkong =
    19)Joko1974 = Joko
    20)Rusty = Rashid
    21)Dreamseeker =
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus =
    24)rolz•ink = Hairolz
    25)DennisC =
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong=Baba melaka

  5. #385

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    selamat pagi kelabpetik...
    selamat pai abang bum. tuan pos dari pejabat, rumah atau sekolah?

  6. #386

    Default

    Quote Originally Posted by razor
    Satu Cadangan.

    Why dun we add your country of Origin besides ur name

    Mengape tidak kami letakan negara ibunda sebelah nama anda??


    hmmm, oleh kerana title ini mencari orang orang berbahasa melayu berasal dari Malaysia and Indonesia... adakah patut kita orang singapura berada di benang ini????
    apo kabo datuk razin! lamo tak jumpo hang kot. bila kita nak petik gambo ahmoi bersama lagi?

  7. #387

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    selamat pai abang bum. tuan pos dari pejabat, rumah atau sekolah?
    dari rumah tuan... sekolah dah tutup 2bulan.. kerja pula tng takda kerja... soooo LEPAK~~~~~~~~~~ hahaha

  8. #388

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Senarai Nama paling baru.........

    1) Darren = Abang Besar Darren (Petaling Jaya, Selangor)
    2) Pro Image = Danny (Taman Pelangi, Johor dan USJ, Selangor)
    3) IBS = Imran
    4) Bumortic = Bum (Sg, TamPenis)
    5) Ivan11 = Ivan
    6) NavyBlue = Wid
    7) Axisof Justice = Imran
    8) Monokydni = Eddie
    9) Sion =
    10)JBMA =
    11)Student = Guru Pak Cik Chong (Teluk Intan, Perak)
    12)Nightwolf =
    13)Cheesecake =
    14)Spookie = Ah Lian
    15)Sumball =
    16)Caseytan = Casey Tan
    17)Ndroo.com = Andrew
    18)Ronkong =
    19)Joko1974 = Joko
    20)Rusty = Rashid
    21)Dreamseeker =
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!! - (Bandar Seri Singapura)
    23)Incubus =
    24)rolz•ink = Hairolz
    25)DennisC =
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong=Baba melaka
    kenapa bold nama tempat tinggal gue??..

  9. #389

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    dari rumah tuan... sekolah dah tutup 2bulan.. kerja pula tng takda kerja... soooo LEPAK~~~~~~~~~~ hahaha
    wah.. bagus eh. kalau boleh, aku pun nak cuti 2 bulan, hari hari petik gambar. sekolah kat mana tuan?

  10. #390

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    wah.. bagus eh. kalau boleh, aku pun nak cuti 2 bulan, hari hari petik gambar. sekolah kat mana tuan?
    hahahha sekolah saya ada cancer ward.. yg berdekatan kedai mas ming seng tingkat 2 tepi tangga.. hahaha lasalle-sia

  11. #391

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Boleh datang hari sabtu ini? TEH HALIA POWER.....di Jalan Arab pukul lapan malam...!!
    Sah, pada hari sabtu pukul 8 malam kita akan berhimpun di jalan arab dan membasahi tekak kita dengan teh halia enak. Bersama kita mengikatkan silaturahim dan muhibah. (fwah.. tak sangka gue masih boleh bual macam gini )

  12. #392

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    Sah, pada hari sabtu pukul 8 malam kita akan berhimpun di jalan arab dan membasahi tekak kita dengan teh halia enak. Bersama kita mengikatkan silaturahim dan muhibah. (fwah.. tak sangka gue masih boleh bual macam gini )
    wahahha dah macam sandirwa warna dulu2 arh.. power arh \m/ |-_-| \m/

  13. #393
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    Sah, pada hari sabtu pukul 8 malam kita akan berhimpun di jalan arab dan membasahi tekak kita dengan teh halia enak. Bersama kita mengikatkan silaturahim dan muhibah. (fwah.. tak sangka gue masih boleh bual macam gini )
    All thanks to me.....muahahahaha.......!

  14. #394

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahahha sekolah saya ada cancer ward.. yg berdekatan kedai mas ming seng tingkat 2 tepi tangga.. hahaha lasalle-sia
    abih niari takde plan ke? tak kan hari hari lepak kek. pi ambik gambar ler..

  15. #395

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    abih niari takde plan ke? tak kan hari hari lepak kek. pi ambik gambar ler..
    hari ni blom ada plan.. hahaha gi petik eh?.. takda kaki arh...

  16. #396
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by rolzink
    Alamak! Salah timing lah... Sabtu dan Ahad ada petik gambar orang kahwinlah. Lain kali ajer eh... Perjumpaan yang kedua eh.

    Minum banyak Teh Halia nanti kentut-kentut tau... Heheee... Pengsan nanti semua
    Wah.....kentut-kentut dari abang-abang semua! Pengsan nanti......kena panggil ambulan.....

  17. #397
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    abih niari takde plan ke? tak kan hari hari lepak kek. pi ambik gambar ler..
    eh.....imran bukan MC ke hari ni....?

  18. #398
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hari ni blom ada plan.. hahaha gi petik eh?.. takda kaki arh...
    plan nak pegi mano.....?

  19. #399

    Default

    hari ni siapa2 nak gi petik??... hahaha

  20. #400

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    plan nak pegi mano.....?
    saya pon tidak tau.... awak ada plan?.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •