Page 2 of 97 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    Apa tu PA? Pelacur Asing?
    Eh sumball bukan Pelacur Asing......Luar Negeri Itik!

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    Apa tu PA? Pelacur Asing?
    Pelancong boleh?

  3. #23

    Default

    haha akhirnya aku dah jadi member.. kalau tidak New member.. haha

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by Pro Image
    Eh sumball bukan Pelacur Asing......Luar Negeri Itik!
    Jika boleh jadi itik, saya tak kisah, tak boleh lah, tak ada orang mau.

  5. #25

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    sumball.. masa kerja.. awak curi tulang ka?
    Bukan saya sudah bilang? Shhhhhh..........

  6. #26

    Default

    hahaha ... alamak .. ada jugak member2 yg boleh cakap melayu kat sini. ingatkan kat photomalaysia jer.

    i org s'pura tapi cakap melayu ada "weak" sikit. dah biaser sangat cakap omputih lah ...

    ehh ... siaper nak belanjer teh? yok gi minum teh kat arab street. teh halia power woiii!!

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ibs
    what do u call thread in malay? benang?
    No I dun think it's call benang.

  8. #28

    Default

    hahaha mari kita pergi minum teh kat arab st dan bersembang...

  9. #29

    Default

    Quote:
    Originally Posted by: ibs




    what do u call thread in malay? benang?


    hahaha benang eh!..

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by AixisOfJustice
    hahaha ... alamak .. ada jugak member2 yg boleh cakap melayu kat sini. ingatkan kat photomalaysia jer.

    i org s'pura tapi cakap melayu ada "weak" sikit. dah biaser sangat cakap omputih lah ...

    ehh ... siaper nak belanjer teh? yok gi minum teh kat arab street. teh halia power woiii!!
    Ya ke? Teh halia POWER? Wah mesti cuba.......

    Yo Bang Imran, Itik Sumball, Bum, Androo bila ada masa untuk Teh Tarik Halia?

  11. #31

    Default

    camner nak kenal korang semua? i selalu jugat gi arab str minum teh ... hehehe

  12. #32
    Moderator
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    www.fuzzyeyeballs.com
    Posts
    8,242

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    Quote:
    Originally Posted by: ibs

    what do u call thread in malay? benang?

    hahaha benang eh!..
    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???

  13. #33
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    wow... so fast already 2 pages.

  14. #34

    Default

    saya pon selalu juga disana pergi minum teh dan menyedut tu asap2.. hahaha

  15. #35
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???

  16. #36
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by sumball
    Jika boleh jadi itik, saya tak kisah, tak boleh lah, tak ada orang mau.
    Siapa cakap awak tidak laku? Memang laku......ok semua Abang CS pergi her Kampung Changi malam ini! Itik Sumball akan berdiri dekat bas perhentian.....

  17. #37

    Default

    Pro Image.. aku hari2 free... sekarang tengah libur untuk 2 bulan.. sudah naik bosan ni!..

  18. #38

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???
    hahahahaa!!! pecah perut!!!

  19. #39

    Default

    Quote:
    Originally Posted by: ndroo.com




    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???



    hahaha!.. eh macam mana nak quote2 macam korang semua buat ar??.. maaf ya.. saya ni orang baru...

  20. #40
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Last planet from the sun
    Posts
    2,822

    Default

    Quote Originally Posted by ndroo.com
    So 'let's all post in this thread in clubsnap' is 'mari kita sama sama kirim kat benang di kelab putus'???
    Aiyo......saya ketawa sampai perut saya sakit.....

    Benang Kelab Putus!

Page 2 of 97 FirstFirst 12347122752 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •