Page 17 of 97 FirstFirst ... 712151617181922274267 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1928

Thread: Selamat Datang ke KlubSNAP (Looking for all Malaysian and Indonesian speaking!!!!)

  1. #321

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    ya, lebih panas dari benak ZC.
    hahaha.. ahh bang.. sabtu sertai sessi teh di jln arab??

  2. #322

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    iya.. benang ini sangat panas.. lagi panas dari benang ZC.. hahah
    Benar cakap bang bum.... kan aku udah bilang tadi, benang nih menang benang mikael zeckson tu :P.

    Benang nih sangat lucu juge. Isteri sudah tidur, kalau tidak, dia akan bingung & tanya "apa yg si suami tu bikin -- asyik ketawa2 sendirian di depan komputer" :P

  3. #323

    Default

    Quote Originally Posted by nyxx88
    Benar cakap bang bum.... kan aku udah bilang tadi, benang nih menang benang mikael zeckson tu :P.

    Benang nih sangat lucu juge. Isteri sudah tidur, kalau tidak, dia akan bingung & tanya "apa yg si suami tu bikin -- asyik ketawa2 sendirian di depan komputer" :P
    kamu sudah beristeri mengapa panggil saya bang.. saya adik di sini.. masih blom tumbuh bulu pon.. hahaha

  4. #324
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    hahaha.. ahh bang.. sabtu sertai sessi teh di jln arab??
    Maaf benang terlalu panjang susah cari conversasi tadi. Sabtu ini jam 7 sore?

  5. #325

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Maaf benang terlalu panjang susah cari conversasi tadi. Sabtu ini jam 7 sore?
    jam 8... pm saya nombor contact awak yah

  6. #326
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    jam 8... pm saya nombor contact awak yah
    Sangat maaf, aku tak bisa, ada janji dengan teman.

    Ada next meeting tak?

  7. #327
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Abang sudah tidur?

  8. #328

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    kamu sudah beristeri mengapa panggil saya bang.. saya adik di sini.. masih blom tumbuh bulu pon.. hahaha
    Mungkin kamu sering cukur2 bulu yg baru tumbuh?

  9. #329

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Sangat maaf, aku tak bisa, ada janji dengan teman.

    Ada next meeting tak?
    ngak tau bila...

  10. #330

    Default

    Quote Originally Posted by nyxx88
    Mungkin kamu sering cukur2 bulu yg baru tumbuh?
    haha.. saya baru check lagi ini.. masih blom ada yg tumbuh..

  11. #331
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Sembawang, Singapore
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by bumortic
    haha.. saya baru check lagi ini.. masih blom ada yg tumbuh..
    Abang ada ke doktor?

  12. #332

    Default

    Quote Originally Posted by Navyblue
    Abang ada ke doktor?
    Dia harus disuntik hormon kambing jantan

    *lari jauh2 dulu :P*

  13. #333

    Default

    Met malam teman2....

  14. #334

    Default

    Quote Originally Posted by nyxx88
    Met malam teman2....
    hahaha selamat malam!

  15. #335
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    serangoon central
    Posts
    93

    Default

    Eh Kawan kawan di benang ini!!
    Tujuh hari takda datang sudah ada topik baru.
    Saya orang Melaka, skarang bekerja di Singapura. Dah 6 tahun la.
    Ini Hari Enam lu orang pigi minum teh mesti happening punya.
    Maaf saya tak boleh latang la, kena belajar ada ujian hari isnin.

    Tapi banyak suka jumpa you orang la.

    (Whew.. finally finish one paragraph!)

  16. #336

    Default

    Quote Originally Posted by ah tong
    Eh Kawan kawan di benang ini!!
    Tujuh hari takda datang sudah ada topik baru.
    Saya orang Melaka, skarang bekerja di Singapura. Dah 6 tahun la.
    Ini Hari Enam lu orang pigi minum teh mesti happening punya.
    Maaf saya tak boleh latang la, kena belajar ada ujian hari isnin.

    Tapi banyak suka jumpa you orang la.

    (Whew.. finally finish one paragraph!)
    hahaha.. harlow.. letak nama awak didalam senarai ya!..

  17. #337

    Default

    ok lah.. selamat malam kawan2... jumpa besok yah!..

  18. #338
    Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    serangoon central
    Posts
    93

    Default

    Oh.. maaf..

    1) Darren = Abang Besar Darren
    2) Pro Image = Danny
    3) IBS = Imran
    4) Bumortic = Bum
    5) Ivan11 = Ivan
    6) NavyBlue = Wid
    7) Axisof Justice = Imran
    8) Monokydni = Eddie
    9) Sion = ?????
    10)JBMA = ?????
    11)Student = Guru Pak Cik Chong
    12)Nightwolf = ?????
    13)Cheesecake = ?????
    14)Spookie = Ah Lian
    15)Sumball = ?????
    16)Caseytan = Rusty
    17)Ndroo.com = ?????
    18)Ronkong = ?????
    19)Joko1974 = Joko
    20)Rusty = Abang Rusty bin Abdul Kadir aka Samseng di Bukit Batok(Maaf saya, salah member!)
    21)Dreamseeker = ?????
    22)Razor = Datuk Razin!!!!! Yes ini betul!!!
    23)Incubus =
    24)rolz•ink = Hairolz
    25)DennisC =
    26)nyxx88 = Ivan (iya, satu lagi Ivan :P)
    27)ahtong=Baba melaka

  19. #339
    ClubSNAP Admin Darren's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Melbourne
    Posts
    8,517
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by student
    Hey! Ini quite interesting! saya belahir No33 Jalan Pasar. Salepas belahir move to No 1 Jalan Pasar. Tapi saya sudah lupa or tak tahu mana Jalan Maharajalela
    More interesting. Tempat nenek saya di Jalan Pasar Teluk Intan juga (ibubapa saya dari Teluk Intan), sebelah pasar lama. Tiap tiap tahun (bila saya masih kecil) kita akan balik ke TA untuk Tahun Baru Cina dan tinggal dengan nenek.

  20. #340

    Default

    Quote Originally Posted by Darren
    More interesting. Tempat nenek saya di Jalan Pasar Teluk Intan juga (ibubapa saya dari Teluk Intan), sebelah pasar lama. Tiap tiap tahun (bila saya masih kecil) kita akan balik ke TA untuk Tahun Baru Cina dan tinggal dengan nenek.
    Wow! Rumah saya #1 Jalan pasar, Directly opposite pasar lama. Shop nama "Chong Kwek Fong Medical Hall" (tapi bapa saya sudah pergi heaven)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •