Page 109 of 111 FirstFirst ... 598499104107108109110111 LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 2210

Thread: Sentosa Thread III

  1. #2161
    Moderator nightwolf75's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    really MORE diaper changes
    Posts
    17,843
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    Should I get a PB?
    14" a bit heavy to lug ard. 12" just nice in weight. tho some find the screen too small.
    If Life worked on auto mode then manual mode for photography would have never existed. ― Deeksha Mittal

  2. #2162
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Hmmm looks good, hehe anybody has a workshop we can use to do a draft?

  3. #2163
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by nightwolf75
    14" a bit heavy to lug ard. 12" just nice in weight. tho some find the screen too small.

    I'm used to 14" I wanna use it to edit photos on the go, or to work on my desk with my desktop side by side, but think a 3K investment for a PB just to do photoediting is a lot?

    Ok ok spare me the "You already spend xxxxxx on cameras and you are so cheapo..." ok?

  4. #2164
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default

    Quote Originally Posted by alechim
    idea also!..very gd my brother
    but need to fabricate it leh..yours is so much easier than mine

    my idea make use of parts that can be bought off the shelf loh..
    need a strobo, a L bracket and 2 x quick release plate..
    basically mine need to mount the L bracket on the cam with both side of the L bracket mounted with quick release plates. So when wanna change, just release and rotate the cam and fix on again...

    The gd thing about my design is I can hold the cam like without the strobo
    dont know if you understand or not
    ahhh i see... innovative! I've yet to try using a balhead with my frame.

  5. #2165
    Senior Member scud's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Singapore
    Posts
    1,808

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    Should I get a PB?
    yeah, u should (as yr usual shout out)
    BUY! BUY! BUY!

  6. #2166
    Moderator nightwolf75's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    really MORE diaper changes
    Posts
    17,843
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    I'm used to 14" I wanna use it to edit photos on the go, or to work on my desk with my desktop side by side, but think a 3K investment for a PB just to do photoediting is a lot?

    Ok ok spare me the "You already spend xxxxxx on cameras and you are so cheapo..." ok?
    refurbished sets from apple singapore? they are pretty good deals. or else see macuser group singapore. they always have people throwing out their prefectly fine PBs to buy the latest ones. i got my 12" from there.
    If Life worked on auto mode then manual mode for photography would have never existed. ― Deeksha Mittal

  7. #2167

  8. #2168
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by Will03
    Wah some one busy posting so many pics today ... nice

  9. #2169

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Wah some one busy posting so many pics today ... nice

    hahah..... v bz.........................

  10. #2170
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Redhill
    Posts
    1,728

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    ahhh i see... innovative! I've yet to try using a balhead with my frame.
    but need to get the more ex strobo...got chance i show you lah..
    its the strobo with a wider protruding base cam mount...then the flash mount is stand alone...you can rotate the cam and yet hold the cam normally

  11. #2171
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default

    Quote Originally Posted by alechim
    but need to get the more ex strobo...got chance i show you lah..
    its the strobo with a wider protruding base cam mount...then the flash mount is stand alone...you can rotate the cam and yet hold the cam normally
    this one?


  12. #2172
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Am thinking should I not stay back in school today ... And go join the NUGgets ...
    Cos tmr I still have to come back ...

  13. #2173
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Am thinking should I not stay back in school today ... And go join the NUGgets ...
    Cos tmr I still have to come back ...
    so which one have you choosen?

  14. #2174
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Am thinking should I not stay back in school today ... And go join the NUGgets ...
    Cos tmr I still have to come back ...
    Stay back? Cos maybe if you stay back you might finish your work?

  15. #2175
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    newbie land
    Posts
    1,971

    Default

    Quote Originally Posted by AJ23
    Yes, if u change to the 580EX flash, u'll need to get the MB5 cable for your flash.

    But QB1+ cannot be used to power ur camera, only the Turbo series can.
    Hur ? Cannot har ? Must must use Turbo series ? Must be very exp liao
    寒冰不能斷流水 枯木亦會再逢春

  16. #2176
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    so which one have you choosen?
    Hmm, havent decide yet leh ... but if I must make sure my cousin got go, if not kenna bully by ESPN again ...

    Quote Originally Posted by dEthANGeL
    Stay back? Cos maybe if you stay back you might finish your work?
    If stay back today, tmr I still have to come, Cos got things to do tmr, that cant be done today. Hais Hais ...

  17. #2177
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Town of Queens doing PORT-9YOU
    Posts
    12,716

    Default

    Quote Originally Posted by DarkForce
    Hur ? Cannot har ? Must must use Turbo series ? Must be very exp liao
    According to the website, www.qtm.com, must use Turbo series and probably the Batam series then can be used to power camera.

  18. #2178
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Wah .. ESPN bully people one ahhh

    Must be he scared people eat his nonya bak zhang right?

    Hmm .. at least you finish a little work today so you don't need to stay back so late to do so much work mah correct?

  19. #2179
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    newbie land
    Posts
    1,971

    Default

    Quote Originally Posted by AJ23
    According to the website, www.qtm.com, must use Turbo series and probably the Batam series then can be used to power camera.
    Ya loh. Also good lar, at least I am free from the buy buy buy virus liao. No need to keep thinking about already
    寒冰不能斷流水 枯木亦會再逢春

  20. #2180
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Town of Queens doing PORT-9YOU
    Posts
    12,716

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Hmm, havent decide yet leh ... but if I must make sure my cousin got go, if not kenna bully by ESPN again ...
    Sure or not? Protect ur cousin? More like add more fuel.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •