Page 205 of 228 FirstFirst ... 155180195200203204205206207210215 ... LastLast
Results 4,081 to 4,100 of 4554

Thread: Sentosa Thread II

  1. #4081
    Senior Member acidbyte's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    4 me 2 know & 4 u 2 find out.
    Posts
    890

    Default

    Quote Originally Posted by CYRN
    What's that cabel across the D70 sign? do you need to do sugery on your cam to hook up the grip?
    Nope.No surgery required as they state.(See below)

    September 9, 2004

    Yes indeed, the D70 vertical/battery grip is in development!

    Harbortronics VG-D70 Features:

    o Remote shutter release via IR (removable fiber optic cable) or hardwired (camera modification).

    No camera modification needed to use the IR shutter release feature. This essentially emulates the ML-L1/3. The camera has to be configured to using the IR remote, and used often enough to keep the camera from turning the IR remote feature off. The half-press feature will also not work normally via IR. A removable fiber optic cable will route up the front of the camera to the grip... very simple, cable stays out of the way, and can be removed if desired.

    o Remote shutter jack included on grip

    This jack can be used with remote cords, slaving cameras together (i.e. stereo), or for connection to a D70 which has been modified with a remote shutter release jack.

    If the camera is modified to add a remote control jack (which may void the warrenty), then all limitations are removed... there's no need to set-up the camera for remote use, half-press works fine, etc. There would be a short cable jumper running from the camera to the grip to connect the two.

    o Multiple Power Configurations

    The VG-D70 can accomodate one or two EN-EL3 batteries (standard D70 battery). The grip also includes a standard DC power jack (industry standard!) for use with external power supplies, large battery packs, etc. This jack is protected against reverse polarity and overvoltage.

    Hang in there... I'll get it done soon!

    Also, we have posted the new PDF regarding the D70 and Fuji S2 modifications.


    Manual for the vertical grip can be downloaded from HERE
    mOi bLoG - "i bLoG, dO yOu?"

  2. #4082
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Quote Originally Posted by CYRN
    Thanks... I'm actially looking for a FW2 + RAID solution... but this is a good recommendation... I'll check it out at SLS or Funan.

    I'm also waiting for the 400GB HDD price to stabilise first... yes.. I'm eyeing them

    Not so fast lah... Acer will use for long long time... but these things I also keep track mah... actually was anticipating a G5 PB by 2005... looks like have to wait longer.
    FW2 not available for PC YET .. only Mac ... FW RAID solution presently possible only with a 3rd party RAID card or motherboard IIRC .... and you need a PC to do that. The linksys uses USB 2.0 unless you go purchase a USB 2.0 -> Firewire converter.

    400GB i dare not bet my data on it for the moment. Wait for it to mature first.

    G5 PB? .. Ask TMC ... he was telling me its a little too hot for comfort.

  3. #4083
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Siglap
    Posts
    1,652

    Default

    Another solution ... get an old PC ... with Linux .. sufficient amount of ram ... run it headless (no monitor / keyboard / mouse)... with Samba file sharing.... Voila .. instant NAS ....

  4. #4084
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    RAID 5 better... heehee

  5. #4085
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    lulu island
    Posts
    6,131

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    RAID 5 better... heehee
    build your own datacentre best. can have 1000X backups.

  6. #4086

    Default

    Quote Originally Posted by Drudkh
    build your own datacentre best. can have 1000X backups.
    Thinking also... I've got an Athlon 1.2 G PC hanging ard somewhere... actually intend to convert it to a server. Only prob is power consumption is pretty high and the MB runs VERY hot.

    Mabbe I juz change it to a low power MB and stack it full of HDDs and RAID it, tot the 200GB HDD pretty stable now.
    Last edited by CYRN; 4th February 2005 at 01:06 PM.
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  7. #4087

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    RAID 5 better... heehee
    RAID 5 alone is not the best...
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  8. #4088
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Dry cabinet!
    Posts
    1,757

    Default

    Wah...chim man!!!
    Lost touch wif PC long ago already...now got so my new terms...clueless
    Dreaming... 14mm f2.8, 16-35 f2.8 mkII, 85 f1.2 mkII

  9. #4089
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Think I can go for another round of fashion shoot this evening ... Finish up major part of my stuff already ...

  10. #4090

    Default

    Quote Originally Posted by dEthANGeL
    Another solution ... get an old PC ... with Linux .. sufficient amount of ram ... run it headless (no monitor / keyboard / mouse)... with Samba file sharing.... Voila .. instant NAS ....
    I dunnoe Linux leh... windows 2K can or not? Run headless

    Went to SLS.. was offered a 5 disk stand alone box solution (RAID 0, 0+1, 4, 5) @ 2.3K without HDD... ex leh... might as well set up a new PC liaoz..

    My current "best" solution is to salvage my old athlon use it a a LAN file server (with RAID) and also a web server.. but need to reduce the power consumption and improve security.. and I know NUTS about anything I mentioned
    Last edited by CYRN; 4th February 2005 at 01:20 PM.
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  11. #4091

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Think I can go for another round of fashion shoot this evening ... Finish up major part of my stuff already ...
    Wah.. good for you... I still swimming with my work.
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  12. #4092

    Default

    Quote Originally Posted by gryphon
    Wah...chim man!!!
    Lost touch wif PC long ago already...now got so my new terms...clueless
    u using mac issit
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  13. #4093
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by CYRN
    Wah.. good for you... I still swimming with my work.
    The key word would be "THINK" ... hopefully can go off early. *cross fingers*

  14. #4094

    Default

    Quote Originally Posted by dEthANGeL
    FW2 not available for PC YET .. only Mac ... FW RAID solution presently possible only with a 3rd party RAID card or motherboard IIRC .... and you need a PC to do that. The linksys uses USB 2.0 unless you go purchase a USB 2.0 -> Firewire converter.

    400GB i dare not bet my data on it for the moment. Wait for it to mature first.

    G5 PB? .. Ask TMC ... he was telling me its a little too hot for comfort.
    No point getting a USB2 -> FW converter... the bottle neck is USB2.

    G5 PB, that's why apple did not release it yet... not "cool" enuf..
    Gallery | Facebook Page Spreading the Good photography.

  15. #4095
    Deregistered
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Planet Nikon
    Posts
    21,905

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    The key word would be "THINK" ... hopefully can go off early. *cross fingers*
    *Hopes furball cannot leave early.

  16. #4096
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by espn
    *Hopes furball cannot leave early.
    Why u so mean ?

  17. #4097
    Moderator nightwolf75's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    really MORE diaper changes
    Posts
    17,867
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by furball
    Why u so mean ?
    yah lor...

    FB - pass the contest forms later to ur mummy. i going back for dinner tonite. btw, how come u said the pics are under? looks okie wat?
    If Life worked on auto mode then manual mode for photography would have never existed. ― Deeksha Mittal

  18. #4098
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Dry cabinet!
    Posts
    1,757

    Default

    Quote Originally Posted by CYRN
    u using mac issit
    I wish
    Using a PIII 733 at home only...so S L O W
    Dreaming... 14mm f2.8, 16-35 f2.8 mkII, 85 f1.2 mkII

  19. #4099
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Stalking me ???
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by nightwolf75
    yah lor...

    FB - pass the contest forms later to ur mummy. i going back for dinner tonite. btw, how come u said the pics are under? looks okie wat?
    Okie, I thought u forgot about it already.
    For yesterday's shots, I have to PS ~ +1EV. Hee ...
    Last week shots, also have to add ~ 0.3EV. Hais. Why am I never getting it right ...

  20. #4100

    Default

    Quote Originally Posted by dEthANGeL
    Another solution ... get an old PC ... with Linux .. sufficient amount of ram ... run it headless (no monitor / keyboard / mouse)... with Samba file sharing.... Voila .. instant NAS ....
    free RAID somemore (software raid)

    but $10/mth more for your electrical bill




    for me, i just have several hdd in the my main system, then use peersync to sync "my docs" to another hdd. like dat if 1 hdd fail still got a copy of it somewhere. cheaper somemore as i only need to mirror certain datas and i can use the rest of the hdd space for non-impt stuffs, somemore no need the same hdd unlike raid 1 or 5

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •