Page 46 of 46 FirstFirst ... 213641444546
Results 901 to 905 of 905

Thread: D5100 user...fall in!! Part Two

  1. #901
    Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Singapore when back at home
    Posts
    813

    Default

    In that case, just test the lens on another body. If the problem is the same, then it is the lens.

  2. #902

    Default

    Okay, I will tried it with my friend camera.

  3. #903

    Default Re: D5100 user...fall in!! Part Two

    Anyone selling original battery for this camera can pm me. If is 2nd hand, let me know the condition, used for how long etc.

  4. #904

    Default Re: D5100 user...fall in!! Part Two

    Dear Seniors,

    I need some help.

    I had a Yongnuo EX flash and when I mount it on my camera, and when I put it to auto, the build in pop up flash pops up and jam the whole camera... Please advise how to set it to stop popping up for something ?


    Please help

  5. #905

    Default

    Quote Originally Posted by pooh83 View Post
    Dear Seniors, I need some help. I had a Yongnuo EX flash and when I mount it on my camera, and when I put it to auto, the build in pop up flash pops up and jam the whole camera... Please advise how to set it to stop popping up for something ? Please help
    Sounds like the camera does not recognise the flash already sitting in the hot shoe. Check your flash with another camera? If it works, maybe your hotshoe has a problem.

Page 46 of 46 FirstFirst ... 213641444546

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •