Results 1 to 18 of 18

Thread: Web 'masters', I need your help!

  1. #1
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Exclamation Web 'masters', I need your help!

    My school's homepage got error. Just click the link and and you'll see why.

    Can anyone advise what I should do? I tried studying the html codes and I just can't figure out where to insert the missing ')' ... I did count the lines though...as you can see, I'm hopeless in this...

    TIA and I hope to hear good news from the masters who lurk in Clubsnap forum!

  2. #2

    Default

    eh wat error ? i c no error

  3. #3
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by Keito
    eh wat error ? i c no error
    No meh? It keeps on stating "runtime error"

    It keeps on popping up using my school's as well as my home PC. Help!

  4. #4

    Default

    no error. maybe browser version?

  5. #5

    Default

    Originally posted by AdamGoi


    No meh? It keeps on stating "runtime error"

    It keeps on popping up using my school's as well as my home PC. Help!
    hm no see any ... i using IE

  6. #6

    Default

    I see no error too.....

  7. #7
    Senior Member zhapchit's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    North-East
    Posts
    693

    Default

    i get the error also.. using IE6.0

  8. #8

    Default

    it will show the error if u enable the option "Display a notification about every script error" at Tools > Internet options.... > Advanced tab
    See my Photo Gallery at the Clubsnap

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Bedok
    Posts
    1,417

    Default

    Use netscape. no error.
    Canon Lover :)

  10. #10
    Senior Member zhapchit's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    North-East
    Posts
    693

    Default

    Originally posted by Klause
    Use netscape. no error.

  11. #11

    Default Re: Web 'masters', I need your help!

    Originally posted by AdamGoi
    My school's homepage got error. Just click the link and and you'll see why.

    Can anyone advise what I should do? I tried studying the html codes and I just can't figure out where to insert the missing ')' ... I did count the lines though...as you can see, I'm hopeless in this...

    TIA and I hope to hear good news from the masters who lurk in Clubsnap forum!
    why try opening it in dreamweaver n save it again in another filename or folder? i shld help. =)

  12. #12

    Default

    Hi, I hope this helps you...

    Line 58 of your page looks like this:

    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    There are three single quotation marks in each parenthesis with the text I've bolded, when single quotes or double quotes should always go as pairs when denoting a string. Try removing the one directly after the s in "pupiils" for each set and see if the error still comes up.

    So the fix should look like:

    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    Hope this helps...
    Last edited by Que Lynn; 14th July 2002 at 01:23 AM.

  13. #13
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by megaweb
    it will show the error if u enable the option "Display a notification about every script error" at Tools > Internet options.... > Advanced tab
    Just checked; I did not enable the option as mentioned.

    Thanks.

  14. #14
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by Que Lynn
    Hi, I hope this helps you...

    Line 58 of your page looks like this:

    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    There are three single quotation marks in each parenthesis with the text I've bolded, when single quotes or double quotes should always go as pairs when denoting a string. Try removing the one directly after the s in "pupiils" for each set and see if the error still comes up.

    So the fix should look like:

    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    Hope this helps...
    Thanks Que Lynn for going through the touble. I'll try that when I get back to school on Monday.

    Still, for the benefit to those who are trying to help (I really really appreciate that) error messages which I received are "A runtime error has occured. Do you wish to debug? Line: 35 Error: Expected ')'. I also received the same message again after I click 'No' to debug where it reads the same except that it is for line 57.

    All these happened after I changed the Theme using Frontpage 98 @ school.

    Advise is still welcomed!

  15. #15

    Talking

    Adam, maybe you might wanna try Dreamweaver? Frontpage used to give me a lot of problems.... until I moved to Dreamweaver.

    Up to now, no problems

  16. #16

    Default

    Originally posted by AdamGoi
    Thanks Que Lynn for going through the touble. I'll try that when I get back to school on Monday.

    Still, for the benefit to those who are trying to help (I really really appreciate that) error messages which I received are "A runtime error has occured. Do you wish to debug? Line: 35 Error: Expected ')'.

    Advise is still welcomed!
    Que Lynn is right. An "Expected ')'." error msg usually refers to a misplaced quote.

  17. #17
    ClubSNAP Idol Adam Goi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Singapore, Singapore, Singapor
    Posts
    5,682

    Default

    Originally posted by shawntim


    Que Lynn is right. An "Expected ')'." error msg usually refers to a misplaced quote.
    Thanks shawntim for confirming.

    Still, I need to trouble someone (TIA!) to proofread line 35 and 57 so that I can edit the html code which can only be done in my school.

  18. #18

    Default

    Originally posted by AdamGoi
    Thanks shawntim for confirming.
    Still, I need to trouble someone (TIA!) to proofread line 35 and 57 so that I can edit the html code which can only be done in my school.
    Both Line 35 and 57 have same problem. Just remove the extra single quotation mark after s in "pupiils"

    Original Line 35 (or 36 to some debuggers):
    if(MSFPhover) { MSFPnav7n=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_hbtn.gif'); MSFPnav7h=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_hbtn_a.gif'); }

    Fix for Line (or 36 to some debuggers):
    if(MSFPhover) { MSFPnav7n=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_hbtn.gif'); MSFPnav7h=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_hbtn_a.gif'); }

    Original Line 57 (or 58 to some debuggers):
    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils'.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    Fix for Line 57 (or 58 to some debuggers):
    if(MSFPhover) { MSFPnav16n=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn.gif'); MSFPnav16h=MSFPpreload('_derived/pupiils.htm_cmp_nature010_vbtn_a.gif'); }

    Hope this is what you're looking for

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •